Márkafüggetlen Autószerviz Miskolcon!

+36/70 775 4096 / +36/30 821 4997

Márkafüggetlen autószerviz

Több mint 20 éve működő szervizünkben 3 szervizálláson várjuk ügyfeleinket. Szakképzett kollégáink elsőként állapotfelmérést végeznek az autódon, majd ezt követően tájékoztatunk a javítás költségeiről. Olajcsere, fékek javítása és cseréje, kuplung csere, vezérműszíj/lánc csere, lengéscsillapítók cseréje, stb., egyszóval teljes körű autószerviz. Kedvezményes áron beszerezzük a javításhoz szükséges alkatrészeket is! Nagyon fontos! Szerelőink előzetes egyeztetés nélkül nem kezdenek bele a javításba. Nálunk nincsenek váratlan költségek!

Futómű állítás

Szervizünkben a legkorszerűbb Hunter típusú futómű állító géppel dolgozunk, melynek szoftverét folyamatosan frissítjük, így a legújabb személy és kishaszonjárművek futóművét is gond nélkül beállítjuk a gyári értékekre.

Autóklíma szerviz

Évente érdemes ellenőriztetni a klímarendszerben a hűtőközeg mennyiségét, ugyanis 20%-os hűtőközeg hiány már nagy mértékben csökkenti a klíma leadott teljesítményét. Szervizünk vállalja az autóklíma töltését, javítását valamit ózonos tisztítását is.

Üdvözlünk a Klasszik Autószervizben!

Manapság köztudott, hogy jól dolgozó, korrekt autószerelőt legalább olyan nehéz találni, mint megfelelő fogorvost. Hiszen nem mindegy, hogy kinek a kezébe adod a féltve őrzött autódat. Ezt mi jól tudjuk, mivel már 20 éve a szakmában vagyunk. 3 szervizállással rendelkező márkafüggetlen szervizünkben a legkorszerűbb gépeket használjuk, diagnosztikai műszerekkel szakképzett kollégáink állapotfelmérést végeznek az autódon, majd ezt követően tájékoztatunk a javítás költségeiről. Olajcsere, fékek javítása és cseréje, kuplung csere, vezérműszíj/lánc csere, lengéscsillapítók cseréje, váltó javítás, stb., egyszóval teljes körű autószerviz. A javításhoz szükséges alkatrészeket kedvezményesen beszerezzük! Rövid vállalási határidővel dolgozunk. Ha műszaki problémái vannak az autódnak, fordulj hozzánk bizalommal! Szervizünk továbbá vállalja autód műszaki vizsgára való felkészítését is. Címünk: Miskolc, Vitéz utca 1. (A régi Károly Hotel mellett lévő utca)

Miért érdemes minket választanod?

Kérdésed van? Időpontot szeretnél foglalni?

Hívd szervizvezetőnket, Krisztiánt az alábbi telefonszámok egyikén:

+36/70 775 4096 / +36/30 821 4997

(Hétfőtől-Péntekig 8:00-17:00 között)

Címünk: Klasszik autószerviz - 3527 Miskolc, Vitéz utca 1.

  • Tárhely szolgáltató: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
  • Adószám: 14571332-2-42
  • 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14